Brandblussers

EEN UITGEBREID ASSORTIMENT GECERTIFICEERDE, VEILIGE EN BETROUWBARE BRANDBLUSSERS.
Uro-Flame is een toonaangevende groothandel van brandblussers. We bieden een reeks soorten brandblussers die essentieel zijn voor het bestrijden van de verschillende brandklassen. Het assortiment brandblussers van Uro-Flame omvat: Schuimblussers , Poederblussers , Koolzuursneeuwblussers , Vetblussers en toebehoren voor blussers. Welke omgeving u ook wilt beschermen, wij bieden een complete reeks gecertificeerde brandblussers in verschillende maten om aan al uw behoeften te voldoen.
SCHUIMBLUSSERS.

Schuimbrandblussers zijn geschikt voor gebruik op klasse A branden vaste verbrandbare (hout, papier, textiel) en klasse B branden ontvlambare vloeistof (benzine, diesel, verf, oplosmiddelen). Schuim brandblussers zorgen voor een koeling en dekend effect, verstikt brandend materiaal en het voorkomt herontbranding.

POEDERBRANDBLUSSERS.

Poederbrandblussers zijn geschikt voor gebruik op Klasse A brandbaar materiaal, klasse B brandbare vloeistof en Klasse C brandbaar gas en elektrische apparatuur branden. Het poeder is zeer effectief tegen benzine en vluchtige vloeistoffen, waardoor poederblussers ideaal zijn voor voertuigbescherming. Ze kunnen binnenshuis worden gebruikt omdat deze gespecificeerd zijn voor een gezondheids- en veiligheidsrisicobeoordeling.
KOOLZUURSNEEUW-BRANDBLUSSERS.

Koolzuursneeuw (CO2) brandblussers zijn geschikt voor gebruik bij klasse B en elektrische branden. Vooral voor gebruik bij branden met elektrische oorsprong. Een CO2-brandblusser met name geschikt voor kantoren met veel elektrische kantoorapparatuur zoals computers, printers en kopieerapparaten. CO2 laat na gebruik geen residu achter en is niet schadelijk voor machines of elektrische apparatuur. Ze zijn ook geschikt voor gebruik bij branden met brandbare vloeistoffen van klasse B, zoals branden met benzine, diesel en verf.

VETBRANDBLUSSERS.

Vetbrandblussers zijn specifiek ontworpen voor gebruik bij kookolie- en vetbranden van klasse F met keukenapparatuur, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in commerciële en industriële keukens. Ze zijn ook geschikt voor gebruik bij branden van klasse A brandbaar materiaal.