Het PAFSS-brandblussysteem is zelfactiverend en heeft geen externe voeding nodig voor detectie of bediening, waardoor deze ideaal is voor onbemande of onbewaakte toepassingen.

Werking van PAFSS-Systeem: Het hart van elk PAFSS-Systeem wordt gevormd door de speciale detectiebuizen die werken als een lineaire warmte- en vlamdetector. PAFSS-detectieslang is volledig flexibel en wordt overal in de risicogebieden van de behuizing geïn

Het hart van elk PAFSS-Systeem wordt gevormd door de speciale detectiebuizen die werken als een lineaire warmte- en vlamdetector. PAFSS-detectieslang is volledig flexibel en wordt overal in de risicogebieden van de behuizing geïnstalleerd, waardoor een snelle en effectieve detectie mogelijk is.
Wanneer de systeemdetectieslang wordt blootgesteld aan vlammen of hoge omgevingstemperaturen, barst deze met een barst op het heetste punt en activeert de drukval de cilinderklep. Het blusmiddel wordt vervolgens uit de aangesloten cilinder afgevoerd via het gebarsten gat (Direct) of het leidingwerk (Indirect) in het hart van de brand.


DE VOORDELEN VAN PAFSS

DE VOORDELEN VAN PAFSS
Het kiezen van PAFSS- brandblussystemen heeft vele voordelen, waaronder:

EENVOUDIG TE INSTALLEREN
PAFSS is eenvoudig te installeren en te onderhouden op zowel nieuwe als bestaande apparatuur.

AUTOMATISCH
PAFSS biedt een snelle en automatische werking vanaf de eerste detectie van een brand tot en met het onderdrukken ervan.

BETROUWBAAR
Onze UL-gecertificeerde zeer betrouwbare detectiebuis blijft ongevoelig voor vuil, stof, puin en olie. Trillingsbestendige push-fit detectiebuisfittingen.

FLEXIBEL
De detectieslang maakt een onbeperkt aantal branddetectiepunten mogelijk. Het flexibele karakter betekent dat het naast geïdentificeerde risicogebieden kan worden geplaatst, waardoor een snelle effectieve detectie mogelijk is.

VROEGE INTERVENTIE
De vroege tussenkomst van een PAFSS-systeem kan vaak voorkomen dat een groter kameronderdrukkingssysteem vrijkomt, waardoor dure bijvulkosten worden bespaard.

GEEN ELEKTRISCHE POWER
PAFSS vereist geen voeding voor detectie of activering en blijft operationeel tijdens stroomonderbreking.

SYSTEEMBEWAKING
Dankzij geïntegreerde drukschakelaars kan het systeem op afstand worden bewaakt en kunnen beveiligingsmaatregelen worden genomen.

KWALITEITSCOMPONENTEN
Uitstekend ontworpen gespecialiseerde kleppen en drukvaten. Roestvrijstalen afvoerleidingen, fittingen en mondstukken.

BSI ISO 9001: 2015
Door BSI gecontroleerd kwaliteitsmanagementsysteem dat onze toewijding aan kwaliteitsproducten en -diensten waarborgt.